Pasica

KDO JE Z NAMI

Prisotni 50 gostov .

ANKETA

DIMENZIJA KOLES NA MOJIH ROLERJIH?
 
Pasica

ROLANJE JARUN 2014

VRSTE ROLANJA - RELACIJSKO ROLANJE
AddThis Social Bookmark Button

 

jarun2Bliža se lep poletni dan, člani in članice ROLANJE.EU pa že planiramo skok k našim južnim sosedom, kjer bomo še zadnjič pred 100 km rolanja premagali par krogov v zagrebškem športnem parku Jarun. Se vidimo 2. 8. v Zagrebu!

 Dragi naši roleraši!

Že od lanskega poletja poslušamo kako ste željni vrnitve v zagrebški Jarun. Z veseljem vam lahko rečemo, da bo ta dan končno spet tu! Sobota, 2. 8. Dan, ko bo večina počivala na dela prost dan, bomo najbolj zagrizeni nabirali kilometre in dosegali svoje maksimume dokler ne obležimo.
Dopusti se že bližajo, šole je že konec, nekateri ste verjetno že spakirali kovčke in odpotovali na lepše s svojimi najbližjimi, pri ROLANJE.EU pa tudi beležimo še zadnje rolerske dogodke pred jesenskim vrhuncem sezone, ko bomo skupaj v enem dnevu prerolali velikih 100 km.
Skozi leto smo se trudili, vas motivirali in navduševali, da bi vzljubili rolanje in ga videli v isti luči kot ga vidimo mi. Lahko rečemo, da smo cilj dosegli, saj je novih članov, privržencev in občih ljubiteljev rolanja, vedno več.

Jarun je primeren za vse stopnje rolanja, saj je krog okoli jezera namenjen izključno rolanju, daleč stran od prometnih cestišč. Vsak lahko rola po svojih zmožnostih in naredi toliko krogov, kolikor mu/ji ustreza. Vreme je naročeno, na voljo je cel dan, omejitev ni!
Krog okoli jezera je dolg slabih 7 km, vendar veliko pripomore, da lahko ob vsakem končanem krogu naredimo postanek na parkirišču, kjer se lahko preoblečemo, pomalicamo ali pa vzamemo tisto najnujnejše. Vmes se lahko tudi spočijemo v bližnji kavarni in nadaljujemo po želji.
Ker park nudi tudi druge športne aktivnosti, lahko po končanem rolanju zadnje kančke energije potrošimo še za smučanje na vodi. Tisti najbolj utrujeni pa lahko vzamete le brisačo in opazujete z obale :)

Vaša zvestoba in pozitivna energija nas spodbujata, da bo vsak prihajajoč dogodek še bolj nor in svež, zato vemo, da se nas bo v Zagrebu zbralo še več kot na preteklih rolanjih. Ne razmišljajte in spakirajte rolerje in ROLANJE.EU črne majčke, zamenjajte Evre za Kune in se nam pridružite prihodnjo sredo v Jarunu!

Obvezno se prijavite na dogodek!

na:rolanje@gmail.com

ali na FB

Ekipa ROLANJE.EU

 

 

 

Če želite napisati komentar se prijavite ali registrirajte.

Počakaj sekundo...
top