Pasica

KDO JE Z NAMI

Prisotni 43 gostov .

ANKETA

DIMENZIJA KOLES NA MOJIH ROLERJIH?
 
Pasica

ROLANJE MOJSTRANA 2014

VRSTE ROLANJA - RELACIJSKO ROLANJE
AddThis Social Bookmark Button

 

uvodnaPo dolgem času se vračamo v Mojstrano, eno izmed mnogih lepot, ki jih Gorenjska premore. Pot je idealna za rolanje, zato je kot vsako leto to tudi idealna priložnost za izvedbo skupinskega relacijskega rolanja, saj bo na tem mestu potekalo tudi tradicionalnih 100 km rolanja.

 

 

Mojstrana 2014

 

 

Brez osvežujoče in prelepe Mojstrane tudi letos ne moremo, zato si bomo privoščili rolerski izlet poln energije, ki bo potekal po poteh naših tradicionalnih 100 km rolanja. Ker na vsakem rolanju znanje naših zvestih rolerašev napreduje, pričakujemo malo boljši tempo kot na zadnjih rolanjih. Pot je brez prometa in napornih višinskih razlik, ki bi vplivale na različne nivoje znanje rolanja. Na zadnjem rolanju smo spoznali veliko novih obrazov, ki so nas zelo presenetili in poskrbeli, da je bil dan poln smeha in novih spoznanstev.

Rolamo do italijanske meje, kjer nam bo carinik preveril osebne dokumente, nato pa bomo z njim naredili en skupinski selfie. Kdor bo želel od rolanja več, lahko rola tudi do Belopeških jezer. Skupaj se bomo posladkali še v Kranjski Gori, nato pa odrolamo še nazaj in dan bo lahko le še fenomenalen in popoln.

 

Značilnosti poti

Rolerska pot bo dolga približno 30-40 km in jo rolamo 2 uri, če ne upoštevamo še nekaj vmesnih postankov.

 

Posebnosti

Namakanje bo mogoče v Belopeških jezerih oziroma v Jasni zato ne pozabite svojih kopalk. Ne pozabi tudi na sončno kremo in dovolj tekočine (priporočljivi so izotonični napitki, saj pri visokih tempraturah samo voda ne bo dovolj). Pridno zbirajte tudi naše žige saj po zbranih 3 dogodkih lahko nastopite na 100 km rolanja.

 

Zbor

Pri lesni industriji v Mojstrani ob: 9:30

Prosimo, bodite točni, zato za zamudnike še vedno velja pravilo, da pridejo 20 minut prej :)

 

Naše zahteve

Od zaščitne opreme je čelada obvezna, priporočeni so pa tudi ščitniki za zapestje. Ker se trudimo za vas, je naša želja, da nas podprete s svojo pripadnostjo in povabite v skupino tudi ostale, za katere veste, da so rolerski navdušenci kot vi. Ne pozabi obleči tudi klubske majice, ki jih imamo še nekaj na voljo. Po želji se lahko majčke še naročijo, če to sporočite do 12h ta petek 6. 6.

 

 

Če želite napisati komentar se prijavite ali registrirajte.

Počakaj sekundo...
top