Pasica

KDO JE Z NAMI

Prisotni 46 gostov .

ANKETA

DIMENZIJA KOLES NA MOJIH ROLERJIH?
 
Pasica

ROLANJE CELOVEC 2014

VRSTE ROLANJA - RELACIJSKO ROLANJE
AddThis Social Bookmark Button

uvodnaSkok k sosedom čez severno mejo je bil uspešen, saj nas je zavidljivih 22 prerolalo 25 km in zaključek rolanja proslavilo z martinčkanjem na vročem sončku. Veseli smo novih obrazov, kot tudi tistih, ki nas spremljate že od samega začetka, saj skupaj pečatimo rolerske spomine. Se vidimo prihodnjič v Mojstrani!

 

 

V letošnji sezoni smo zabeležili še tretje uspešno zaključeno rolanje. Tokrat smo jo mahnili k sosedom čez severno mejo, natančneje v Celovec.

 

Zjutraj se nas je zbralo zavidljivih 22 na parkirišču pri Minimundusu, toda vreme je bilo sprva kislo, kot tudi obrazi vseh rolanja željnih navdušencev. Kot potrpežljivi roleraši kakršni pač smo, smo jo najprej peš mahnili do jezera, kjer smo si privoščili krajši zajtrk, medtem pa se je pot popolnoma posušila, zato smo odhiteli nazaj do Minimundusa po rolerje. Skozi celotno pot so nam celovški vozniki vedno s spoštovanjem nakazovali prednost, da smo lahko brez težav pot nadaljevali. Celoten krog je nanesel 25 km, kljub načrtovanim 30...izgleda smo se premalokrat izgubili ;) Ko smo se bližali cilju, nas je celotna trasa zelo navdušila, zato so nekateri že razmišljali o ponovitvi :) Rolanje smo zaključili na športnem igrišču, kjer smo si privoščili še par aktivnosti, kot so odbojka na mivki in slalom z rolerji med stožci, nekateri pa so odhiteli v bližnjo picerijo in hot dog kioske :)

 

Zahvale gredo vsem našim podpornikom, ki nam zaupajo in svoje športne uspehe delijo z nami. Navdušeni smo, ko na vsakem naslednjem rolanju zagledamo obraze, ki nas spremljajo že od začetka sezone. Vaš napredek je izjemen, do konca sezone pa obljubljamo še več :)

 

Naslednjič se vidimo v 15. 6. 2014 v Mojstrani!

 

Vaša ekipa ROLANJE.EU

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Če želite napisati komentar se prijavite ali registrirajte.

Počakaj sekundo...
top