Pasica

KDO JE Z NAMI

Prisotni 52 gostov .

ANKETA

DIMENZIJA KOLES NA MOJIH ROLERJIH?
 
Pasica

ROLANJE KOPER-PIRAN 2014

VRSTE ROLANJA - RELACIJSKO ROLANJE
AddThis Social Bookmark Button

 

Rolerska sezona je bila uspešno otvorjena v Kranju, pred vrati pa je že naslednje rolanje, vsem najljubša relacija med Koprom in Piranom! Pomlad se je šele dobro začela, člani in članice ROLANJE.EU pa se že selimo na morje. Se vidimo v Kopru 17. maja!

 

 

ROLANJE KOPER-PORTOROŽ-PIRAN
 
Kdaj: sobota, 17. 5. 2014
Štart ob 10:00 na parkirišču v Kopru
Rezervni termin: sobota, 24. 5. 2014

Dragi roleraši in roleršice!
 
Drugi letošnji veliki rolerski dogodek se bo odvijal na relaciji Koper-Piran, katera velja za eno najlepših, sploh v spomladanskem terminu. Na morju se bomo lahko malo razvajali ob obali, nekateri na sladoledu, drugi na palačinkah oz. koktejlu, pici, pivu in lovili čimveč sončnih žarkov.

Vemo tudi, da se znanje zelo razlikuje, kar je za organizatorja precej zapletena situacija, zato kot vedno poskrbimo za počasnejše roleraše in počakamo nanje. Vsem bomo pomagali tudi pri rolerski opremi in nudili pomoč pri pravilnem rolanju (fitnes). Naši boljši roleraši pa tudi ne bodo prikrajšani, saj si bodo tempo prilagajali sami.

Rolerska pot je primerna za vse povprečne roleraše in je dolga od 30-40 Km
http://www.rolanje.eu/kje-rolati/rolerske-poti-slovenija/98-koper-piran.html

Ne pozabi, da imamo na koncu sezone v načrtu prerolati 100 km. Sodelovanje na 100 km zahteva udeležbe na vsaj štirih dogodkih, ki jih organizira ROLANJE.EU, za lažjo evidenco pa letos delimo kartončke (nekateri ste jih že dobili na prvem rolanju v Kranju), na katerih lahko tudi sproti vidite, katero rolanje sledi.
 
Zahtevnost:
Koper-Portorož-Piran je na našem portalu ocenjena med boljše rolerske poti v Sloveniji. Med rolanjem je tudi malo klančin, a jih povprečni roleraš lahko prevozi brez problema.
Razdalja: 30-50 km

Seveda ne pozabite vzeti s seboj tudi kopalk in uradnih črnih športnih majčk ROLANJE.EU ;) Če je še nimate, jo lahko naročite tako da nam pošljete e-mail, ali pa nam napišite sporočilo na Facebook profilu.

V Kopru štartamo ob 10:00 z brezplačnega peščenega parkirišča!

Zbor je pri vozilu ROLANJE.EU
 
Vsi tisti, ki ne uporabljate Facebooka, lahko prijave pošljete na rolanje@gmail.com
 
Ekipa ROLANJE.EU
 
 
cover photo source: http://www.fotocommunity.com/pc/pc/display/28004312

 

Če želite napisati komentar se prijavite ali registrirajte.

Počakaj sekundo...
top