Pasica

KDO JE Z NAMI

Prisotni 22 gostov .

ANKETA

DIMENZIJA KOLES NA MOJIH ROLERJIH?
 
Pasica

OTVORITEV SEZONE 2015

VRSTE ROLANJA - RELACIJSKO ROLANJE
AddThis Social Bookmark Button

Smuči smo zapakirali in pospravili, z omare pa privlekli rolerje, saj se bliža otvoritev rolerske sezone 2015! Pridruži se nam v Kranju, kjer bomo 27. aprila s polno paro začeli nabirati kondicijo za rolanja polnega leta, ki je pred nami.

 

 

 

ROLER OPENING 2015 - ROLANJE KRANJ-ŠKOFJA LOKA, 27. 4. 2015

 

KDAJ: 27. 4. 2015 ob 11:00

KJE: Kranj

GPS KOORDINATE:

46°13'3.88"S

14°21'40.99"V

GOOGLE MAPS POVEZAVA (Klikni me :))

 

Dragi ljubitelji in ljubiteljice rolanja,

 

Prvo skupinsko rolanje v letošnji sezoni bomo izpeljali počasi in prilagodljivo na izjemno lepi rolerski poti med Kranjem in Škofjo Loko.

Rolerska pot omogoča lepo in prefinjeno rolanje za vsakogar, zanimiva pa je tudi za vse tiste bolj vešče roleraše, saj lahko pot prevozijo s hitrejšim tempom. Na voljo vam bomo, če boste želeli pomoč pri izbiri pravilne rolerske opreme ali pa zgolj pri nadgradnji svoje rolerske tehnike.

Cilj skupinskega rolanja je športno druženje in nadaljnje razvijanje relacijskega rolanja v Sloveniji, ki je vse bolj popularno. Ob pregledu preteklih rolerskih sezon smo opazili, da se vse več posameznikov ukvarja prav z rolanjem na dolge proge.

Po končanem rolanju bomo lahko skupaj ob pijači poklepetali, kako bomo skupaj nadaljevali z aktivnostmi v sledeči sezoni 2015.

Za pijačo predlagamo obisk bližnje Šmarjetne gore, ki nam nudi čudovit razgled na Kranj oz. pogled proti Ljubljani.

Vsak udeleženec rolanja bo ob prihodu prejel tudi kartonček, s katerim bo lahko skozi rolersko sezono zbiral štampiljke, ki mu bodo omogočile nastop na 100 km rolanja na koncu sezone.

Zaščitna oprema je na dogodku zaželjena, predvsem čelada.

Prvo rolanje je namenjeno vsakomur, zato povabite svoje prijatelje in prijateljice in rolajte z nami v odlični rolerski družbi.

 

Za več informacij se lahko obrnete na:

Blaž - 041 773 167

Miha - 041 287 171

 

Se vidimo v Kranju!

Ekipa ROLANJE.EU

 

 

Če želite napisati komentar se prijavite ali registrirajte.

Počakaj sekundo...
top