Pasica

KDO JE Z NAMI

Prisotni 22 gostov .

ANKETA

DIMENZIJA KOLES NA MOJIH ROLERJIH?
 
Pasica

100 KM ROLANJA 2013

VRSTE ROLANJA - RELACIJSKO ROLANJE
AddThis Social Bookmark Button

uvodnaTradicionalno rolanje 100 km je za nami! Že četrto leto smo dokazali, da odlična pripravljenost in motivacija kljubujeta tudi najdaljšim razdaljam.

 

 

 

 

 

 

Po zasluženem počitku lahko uradno rečemo, da je za nami že četrta serija uspešno prerolanih 100 km .
Nekateri smo dan začeli z veliko žlico in ob 6h zjutraj že postavljali štartno mesto in prostor za prijavnino, prvi udeleženci pa so začeli vsi nasmejani prihajati že nekaj čez 8. uro.
Skupaj smo zagrizli v prve kilometre okol 9:20, po petih kilometrih pa se je pojavil že prvi problem, ko se je Milanu odlomilo podvozje. Med potjo nas je spremljal serviser rolerjev, ki takega primera še ni videl.
Prvi počitek smo naredili pri prvem postajališču z vodo blizu Kranjske Gore, kjer je Anže že tradicionalno odrolal v bližnjo pekarno po "kiflco" za Lidijo.
Tako kot lani nas je tudi letos spremljalo vozilo katerega je vozil Miha. Udeležencem je na več lokacij pripeljal vodo, sendviče in RedBull, ki je vsem dal izrazita krila, da so dejansko poleteli
Poseben občutek je bil prečkati slovensko-italijansko mejo, ki pa se je kmalu izkazal za izjemno nesrečo s padcem Katje pri 30km/h. K sreči je imela vso potrebno zaščitno opremo in prav ta ji je preprečila resnejšo poškodbo glave. Maja ji je takoj nudila oskrbo in kljub bojnim ranam je Katja pot nadaljevala in končala na cilju z ostalimi
V Trbižu nas je ulovil tudi Jernej, ki štartal kasnej in pot nadaljeval z nami.
Grega je odlično odigral vlogo "šlepanja", saj nam je delal odlično zavetrje.Andrej je tako kot vedno dokazal da je 100 km mala malica, saj je eden prvih, ki so se začeli ukvarjati z relacijskim rolanjem v Sloveniji.
Katarina je pokazala odlično formo in voljo in z nami rolala večino poti. Marjano smo po pravici povedano lovili celo pot in jo videli le v daljavi (iz ozadja ).
Dejan in Tanja sta z lepim tempom pokazala, da je tudi 100 km premalo in sta pot še malo raztegnila.
Blaž in Karlo sta še veterana dogodka, saj sta 100 km prerorala že četrtič.
Davor je bil izredno družaben in vedno rolal v družbi ter delil z nami fizično in psihično moralo.
Marko je kondicijsko stanje iz drugih športov prenesel v rolanje in pot zlahka prerolal.
Po zaključenem rolanju nas je že pričakala pripravljena hrana, ki sta jo skrbno pripravila Mališa in Barbara. Za odlične mesnate dobrote gre zahvala Davidu, ki se letošnjega rolanja žal ni mogel udeležiti.
Po odličnem pikniku smo bili siti vsi razen Tanje, ki je skoraj pojedla medaljo za prerolanih 100 km

Rolerske dogodke bomo jasno organizirali tudi drugo leto, saj nam vaša dobra volja daje energijo in motivacijo, da prihajamo vsakič znova prihajamo odlično pripravljeni in organizirani.
Čelade so od 21. 9. 2013 naprej OBVEZNE na vsakem dogodku.
Zahvale gredo našim prijateljem iz Rolerskega kluba Kranj, ki so nam posodili goro rolerskih čelad za vse udeležence, ki je niso imeli.

Zahvale gredo tudi:
- RedBull
- Fashioninter d.o.o.
- Žajfarna
- Gorenc d.o.o.
- Urgo


Na kratko: bilo je ODLIČNO! Hvala vsem udeležencem za odlično družbo in podporo. Dajete nam energijo, da vztrajamo iz leta v leto.

Ekipa ROLANJE.EU


 

 

 

Če želite napisati komentar se prijavite ali registrirajte.

Počakaj sekundo...
top