Pasica

KDO JE Z NAMI

Prisotni 41 gostov .

ANKETA

DIMENZIJA KOLES NA MOJIH ROLERJIH?
 
Pasica

NAJBOLJŠA ŠOLA HITROSTNEGA IN RELACIJSKEGA ROLANJA

VRSTE ROLANJA - DRUGE KATEGORIJE
AddThis Social Bookmark Button

Si tudi ti želiš na rolerjih premagovati večje razdalje in to kar se da hitro? Pri Rolanje.eu ti omogočamo šolo relacijskega in hitrostnega rolanja, saj imamo za sabo večletne izkušnje pri organizaciji relacijskih rolanj, vrhunec sezone pa oplemenitimo s kraljevskim rolanjem na 100 km.

 

 

 

Zavedamo se, da je razdalja 100 km za marsikoga na prvi pogled nepremagljiva, zato te vabimo da se nam pridružiš na rolerskih dogodkih kateri potekajo skozi celo leto in garantiramo ti, da se ti okrogla številka 100 ne bo zdela tako nemogoč cilj.

Na dogodkih, kateri se začnejo z lahkotnim rolanjem na 12 km (Kranj-Škofja Loka) in stopnjujejo do omenjenih 100 km, ti lahko pomagamo z nasveti od izbire rolerjev pri nakupu, do izboljšanja tehnike rolanja, izbiri primernih rolerskih poti, pomoč pri okvarah rolerjev...

Če te zaradi slabšega znanja rolanja moti rolanje v skupini, se lahko dogovorimo tudi za kakšno uro induvidualnega dela, toliko da skupaj sestavimo program po katerem ti bo rolanje v tak užitek, kakor je nam. In kar je najboljše, vse aktivnosti so zate brezplačne.

Pridruži se nam na Facebooku, forumu ali portalu Rolanje.eu

 

Če želite napisati komentar se prijavite ali registrirajte.

Počakaj sekundo...
top