Pasica

KDO JE Z NAMI

Prisotni 16 gostov .

ANKETA

DIMENZIJA KOLES NA MOJIH ROLERJIH?
 
Pasica

OVIRATLON 2014

ŠPORT IN ZDRAVJE - OSTALO
AddThis Social Bookmark Button

uvodnaBliža se Oviratlon 2014 na Pokljuki, zato so prijave že v polnem teku. Pridruži se ekipi ROLANJE.EU tudi ti in skupaj bomo premagali vse ovire, ki nam jih zadajo.

 

 

 

 

Oviratlon Obstacle Challenge 28. junij 2014

 

Tudi letos se bomo timsko odpravili na čudovito Pokljuko na vedno bolj popularni Oviratlon in skupaj pokazali, da zmoremo tudi brez rolerjev in drsalk. Po lepi naravi bom skupaj z medsebojno pomočjo premagovali ovire in razmišljali o cilju in dobri Blejski kremšniti, ki si jo bomo prigarali po koncu dogodka. Pritisk naših članov je bil letos tako velik, da se nas je že par mesecev pred začetkom dogodka nabralo devet pogumnih fantov in deklet - od tega cel naval fejst deklet z imenom Maja ;)

Za Oviratlon, ki bo potekal v mesecu juniju, vam predlagamo, da se pripravite na trim stezi v Mostecu in morda kdaj trenirate tek po kilometer ali dva za rekreacijo. Lansko leto je naš član dokazal, da je mogoče prebiti vse ovire tudi brez treninga teka. Pri nas je bila zabava na prvem mestu in šele nato rezultat, zato smo prepričani, da tudi ti spadaš v našo skupino :)

 

Kaj moram storiti, da postanem del vaše ekipe?

1. Izpolni obrazec in pod ekipo napišete rolanje.eu.

2. Vsakemu, ki se nam pridruži prvič, podarimo brezplačno uradno ROLANJE.EU športno majico.

 

Lanskoletna slika v družbi asa smučarskih poletov, Roberta Kranjca :)

 

ORGANIZATORJEVE BESEDE:

Oviratlon Obstacle Challenge je atraktivna oblika športnega udejstvovanja, oblikovana na primeru usposabljanj specialnih enot v svetu. Sestavlja jo 8 do 10 kilometrov dolg tek, ki vključuje premagovanje različnih ovir z namenom, da preizkusite svojo vzdržljivost, moč, agilnost, psihično trdnost in sposobnost za timsko delo. Oviratlon ni tekmovanje, je več kot to. Je edinstven športni dogodek, ki je na novo začrtal slovenski prostor vzdržljivostnih športov.

 

PRIJAVNICA:

PRIJAVITE SE LAHKO TU!

 

 

 

 

 

 

Če želite napisati komentar se prijavite ali registrirajte.

Počakaj sekundo...
top