Pasica

KDO JE Z NAMI

Prisotni 10 gostov .

ANKETA

DIMENZIJA KOLES NA MOJIH ROLERJIH?
 
Pasica

KROG BEŽIGRAD

KJE ROLATI - ROLERSKE POTI - SLOVENIJA
AddThis Social Bookmark Button

KROG BEŽIGRADKrog leži med Obrambnim ministrstvom in FDVjem, v okolici pa je še kar nekaj izobraževalnih ustanov pri katerih lahko parkirate jeklenega konjička v kolikor niste iz Ljubljane. Na krogu skoraj nikoli ne boste sami, saj lahko pričakujete družbo tekačev, rolerašev, tekmovalcev HK Slavija, ŠD Piran in RK Kranj ter še koga. Podlaga je razmeroma gladka z nekaj razpokami, opozorilo pa velja, da se rola v levo, torej v nasprotni smeri urinega kazalca. Prav tako se glede na hitrost pomikate proti notranjim progam

(torej najhitrejši so na notranjih progah, počasnejši pa se rolajo po zunanjih). Ker je krog zaprt za promet je idealna lokacija za treniranje tehnike in ostalih vrlin relacijskega (hitrostnega) rolanja, saj vas ne more nič zmotiti.

Krog je dolg 237m (po notranji progi), posebej pa velja omeniti, da se podlaga izredno hitro suši, saj so pod njim speljane toplovodne cevi. Poleg kroga sta še dve asfaltirani plošči, na katerih bodo imeli začetniki dovolj prostora za kakšne vaje, boljši pa lahko tudi tukaj pilijo svojo tehniko. Prav zato, bo na krogu in v njegovi okolici vsak našel nekaj, za svoje znanje rolanja.

 

 

Če želite napisati komentar se prijavite ali registrirajte.

Počakaj sekundo...
top