Pasica

KDO JE Z NAMI

Prisotni 26 gostov .

ANKETA

DIMENZIJA KOLES NA MOJIH ROLERJIH?
 
Pasica

POWERSLIDE C8 2014

IZBIRA ROLERJEV
AddThis Social Bookmark Button

uvodnaV naše roke so končno prišli rolerji Powerslide C8. Vsi ljubitelji relacijskega rolanja, ki niste prepričani katere rolerje bi izbrali, si oglejte naslednji prispevek.

 

 

 

 

 

 

 

ČEVELJ

Lupina čevlja C8 je narejena iz večslojne kompozitne kombinacije ogljikovih steklenih vlaken laminiranih z dvokomponentno epoksidno smolo, zunanjost celotnega čevlja pa prekriva specialna tkanina. Posebna razvrstitev slojev in posebne epoksidne smole naredijo Powerslide-ov C8 roler močan in trden. Vse Powerslide in Core Racing lupine čevljev so toplotno obdelane v kalupih.

 

ZGORNJI DEL ČEVLJA

PU nanousnje je uporabljeno v zgornjem delu čevlja saj je izredno mehko, toda zelo močno in odporno. Ta izjemen material se prilagodi stopalu kot nogavica. Notranjost vsebuje neoprene in sorodne materiale iz mikrovlaken za doseg maksimalne udobnosti.

 

OBLAZINJENJE

3D anatomsko oblazinjenje je v notranjosti čevlja stateško postavljeno okoli gležnja in kit, da zagotovi varno in stabilno prilagoditev okoli pete. Notranja pena je mehka, vendar ne preveč, zato da lahko absorbira dovolj energije in da istočasno nudi precej udobja. Pena ne zavzame preveč prostora, kjer ga stopalo potrebuje, zapolni pa nepotrebne prazne kotičke in nudi dovolj udobja in nadzora.

 

SISTEM ZAVEZOVANJA

Čevelj vsebuje običajne voskane vezalke. Univerzalen 45-stopinjski jezik je prilagodljiv na obeh straneh. Oblikovan je ergonomsko, vsebuje pa mikroinjecirano oblazinjenje, ki zmanjšuje pritisk na stopalo.

 

PODVOZJE

Nova različica okvirja bo razveselila vsakega, ki mu med rolanjem ustreza trdno in odzivno podvozje. Virus MAG podvozje že izgleda lahko, kar tudi v resnici je zaradi preproste osnove iz magnezija. Podvozje je oblikovano do popolnosti s pomočjo CNC strojev, za piko na i pa je še okrašeno s sodobnimi in športnimi estetskimi poslikavami. Na sprednjem in zadnjem delu podvozja je narisano ravnilo za pomoč pri natančni nastavitvi postavitve podvozja glede na čevelj.

Virus MAG podvozje ima standardno 195 mm pritrjevanje. Na čevelj je pritrjeno s standardnimi M7 vijaki s torx glavo.

 

KOLESA

Matter kolesa s PU bazo zagotavljajo še višje hitrosti in več oprijema.

 

LEŽAJI

Ležaji Twincam ILQ 9 Classic zagotavljajo odlično kakovost in uspešne rezultate. Vsebujejo dve kovinski zaščiti in samo šest kromiranih kroglic  v notranjosti, da bi zmanjšali trenje in samo težo ležaja. Ležaji so mazani s visoko viskoznim Kyodo oljem narejenem na Japonskem.

 

 

 

Če želite napisati komentar se prijavite ali registrirajte.

Počakaj sekundo...
top