Pasica

KDO JE Z NAMI

Prisotni 27 gostov .

ANKETA

DIMENZIJA KOLES NA MOJIH ROLERJIH?
 
Pasica

ROLLERBLADE V LETU 2013

IZBIRA ROLERJEV
AddThis Social Bookmark Button

Rollerblade se je na trgu pojavil z novimi modeli za prihajajočo sezono. Podrobneje smo si jih ogledali na letošnjem maratonu v Berlinu. Kreativnosti jim očitno še ne primanjkuje, kaj pa menite vi?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rollerblade je hotel z novimi modeli sporočiti, da so še vedno dovolj inovativni za konkuriranje na rolerskem trgu. Na rolerjih je mogoče opaziti dodelan petni predel z aerodinamičnega vidika, ter modificiran spodnji del pri podplatu.
Kakšen bo prenos sil pri odrivu bodo povedale izkušnje, a vse kaže, da je spodnji del čevlja izredno tog. Naše oči niso spregledale niti koles višjega cenovnega razreda, kar Rollerblade-ove nove modele še vedno uvršča v višje cenovne razrede. Podvozje so spredaj in zadaj spremenili z namenom, da bi zmanjšali maso in izboljšali pretok zraka. Kompozitni materiali še vedno ostajajo priljubljeni, saj na rolerjih ne manjka ogljikovih vlaken.

Na ogled so postavili dva modela rolerjev, enega z višjim čevljem primernega za relacijsko rolanje, ter enega z nižjim čevljem, namenjenemu tekmovalnim sekcijam.

Več o zanesljivosti čevlja vam sporočimo takoj ko jih preizkusimo!

 

 

 

Če želite napisati komentar se prijavite ali registrirajte.

Počakaj sekundo...
top