Pasica

KDO JE Z NAMI

Prisotni 21 gostov .

ANKETA

DIMENZIJA KOLES NA MOJIH ROLERJIH?
 
Pasica

POWERSLIDE PHUZION 6

IZBIRA ROLERJEV
AddThis Social Bookmark Button

Powerslide Phuzion 6

Test nam je omogočil: iTAK Šport d.o.o.,  www.itaksport.com

Cena: 199,95 €

Namen: Fitnes roler, ki ima v osnovi srednjo velikost koles in je na meji med mestnim rolerjem in rolerjem za premagovanje večjih razdalj. Z namestitvijo večjih koles (kar dovoljuje roler) pa se spremeni v roler za premagovanje večjih razdalj ter vzdrževanje visokih hitrostnih povprečij.

Ugotovitve na testu: Največja prednost tega rolerja je podvozje, na katerega je možno namestiti večja kolesa(4x100 mm) od nameščenih ob nakupu (4x90 mm). V praksi to pomeni, da lahko z dvema kompletoma koles kombiniramo rolerje za bolj mestno vožnjo , ali pa se z njimi podamo na daljše razdalje. Podvozje je izredno kompaktno in z njim tudi močnejši roleraši ne bodo imeli težav. Podvozje je možno tudi nastavljati v vseh pozicijah. Čevelj je dovolj zračen in zaradi lateks obloge katera skrbi da se noga v čevlju ne premika, izredno udoben. Jezik je oblikovno dovršen, se lepo prilega nogi in zagotavlja dobro oporo in pomoč pri vodljivosti in nadzoru nad rolerjem. Vložek je 3d oblikovan in ima blažilec v petnem delu. Plastični deli so preverjeno dodelani.Powerslide modela se kot edina na testu lahko pohvalita s po višini nastavljivo zavoro, kar pomeni da si z manjšim posegom nastavimo kot rolerja pod katerim pričnemo z zaviranjem. Zavora se je na testu odlično izkazala. Model je možno kupiti tudi v ženski izvedbi.

Zunanjost čevlja: Zunanji čevelj je izdelan iz plastične mase , ki ima dodane premesi +25% steklenih vlaken. Rolerji imajo usnjeno obrobo in kombiinacijo zračnikov .Čevelj ima priročno integrirano držalo za nošnjo.

Notranjost čevlja: Notranji čevelj ima v predelu gležnja vstavljeno blazinico izdelano iz lateksa, kar omogoča prilagoditev oblike po nogi. Vložek je 3D oblikovan, v petnem delu je vstavljen blažilec vibracij

Način zavezovanja: Zavezovanje je na zatezno vezalko, ki jo potegnemo do določene meje in zaustavimo z omejilcem. Na koncu vezalk je plastično držalo. Preko narti je dodan ježasti trak. Zgoraj se zapenja z zaponko.

Podvozje in kolesa: Podvozje je izdelano s tlačnim livom iz aluminija, kasneje CNC obdelano. Kolesa so velikosti 4x 90mm, trdote 82A.

Ležaji: Dimenzije po ISO 608 in standardu izdelave ILQ 9 TwinCam. Obojestransko zaprti.

Vijaki in osi: Vijaki se vijačijo obojestransko.Os je aluminijasta.

Zavora: Zavora je sestavljena iz klasično vpetega ohišja in zavorne blazinice z možnostjo prilagajanja višine in kota zavore (HABS). Zavoro je možno prestaviti iz desnega na levi čevel

 

Razpoložljive št. Moški modeli 40-47 Ženski modeli 36-42
Teže:
Št. rolerja na testu 45
Skupna teža rolerja z zavoro 1792 g
Skupna teža rolerja brez zavore 1677 g
Podvozje 213 g
Zavora 115 g
Čevelj 862 g
Kolesa 4x 102 g
Ležaji 8 x 11 g
Vijaki in puše 4x 14 g, 4x 2 g
Vijak za podvozje 3 g
Dolžina podvozja med vijaki 188-203 mm

Powerslide Phuzion 6

 

Powerslide Phuzion 6

 

Če želite napisati komentar se prijavite ali registrirajte.

Počakaj sekundo...
top