Pasica

KDO JE Z NAMI

Prisotni 45 gostov .

ANKETA

DIMENZIJA KOLES NA MOJIH ROLERJIH?
 
Pasica

K2 RADICAL PRO BOA

IZBIRA ROLERJEV
AddThis Social Bookmark Button

K2 RADICAL PRO BOA

Test nam je omogočil: Gm 3 d.o.o., www.gm3.si

Cena: 399,95 €

Namen: Vrhunski fitnes roler, ki je namenjen premagovanju večjih razdalj in vzdrževanju visokih hitrostnih povprečij.

Ugotovitve na testu: Rolerji so izredno tehnično dovršeni kar se čuti že pri njihovem razdiranju, kjer je opazna visoka  kakovost izdelave. Spodnji del čevlja je domiselno izdelan, tako da so kolesa tik pod podplatom, kar omogoča večjo stabilnost in okretnost. Podvozje je glede na maso izredno kompaktno.  Izdelano je izredno nizko in tako nudi dober odriv in nadzor nad rolerjem. Zaradi manjših spredjnih koles roler dobro pospešuje  in je okreten pri spremembi smeri. Roler je najlažji na testu glede na velikosti koles . Vijaki so izdelani zelo lično. Glede na velikost in kvaliteto koles, lahko brez problema odrolamo maratonsko tekmovanje. Izredno dobro tudi deluje zavezovalni sistem, kateri se odlično ujema z njihovo znano dodelano mehko tehnologijo čevlja. Ježasti trak je na pravem mestu, nogo lepo prime in se ne odpenja. Rolerji imajo izredno kvalitetne ležaje kar se pozna pri vožnji.

Kolesa in ležaji:Kolesa so velikosti zadaj 2x110mm in spredaj 2x 100mm, trdote 85A. Ležaji so ISO 608, ILQ 9 TwinCam, enostransko zaprti.

Zunanjost čevlja: Za stabilnost noge v rolerju  skrbijo  manšete izdelane iz steklenih vlaken , kar se izraža na manjši teži. Tudi spodnje ohišje je izdelano iz steklenih vlaken, ki je ročno delo. Spodnji del čevlja je zelo dodelan in sicer tako, da so kolesa tik pod podplatom. Zunanji materiali čevlja so zelo kvalitetni. Odlikuje ga odličen odsevnik na zadnji strani čevlja.  Čevelj ima priročno integrirano držalo za nošnjo.

Podvozje: Podvozje je izdelano s tlačnim livom in kasneje CNC obdelano. Vrsta materiala je kakovosten aluminij 6000. Podvozje omogoča nastavitve.

Notranjost čevlja: Notranji čevelj je gladkih linij. Ima 3D vložek kateri je na različnih delih različnih trdot.

Način zavezovanja: Roler se od spodnjega do zgornjega dela zavezuje s sistemom BOA. Zatezna vrvica je izdelana iz jeklene pletenice. Zgoraj se zapenja z ježastim trakom.

Kolesa in ležaji: Kolesa so velikosti zadaj 2x110mm in spredaj 2x 100mm, trdote 85A. Ležaji so ISO 608, ILQ 9 TwinCam, enostransko zaprti.

Podvozje: Podvozje je izdelano s tlačnim livom in kasneje CNC obdelano. Vrsta materiala je kakovosten aluminij 6000. Podvozje omogoča nastavitve.

Vijaki in osi: Vijaki se enostransko vijačijo neposredno v podvozje. Os je aluminijasta

Zavora: Zavora je klasična in jo je možno odstraniti oz. prestaviti na drug roler.

 

Razpoložljive št. 38-48
Teže:
Št. rolerja na testu 42
Skupna teža rolerja z zavoro 1466 g
Skupna teža rolerja brez zavore 1330 g
Podvozje 219,10 g
Zavora 136 g
Čevelj 535 g
Kolesa 2 x 130,8 g 2 x 107,8 g
Ležaji 8 x 10,9 g
Vijaki in puše 4 x 3,9 g, 4 x 1,8 g (enostranski)
Vijak za podvozje 5,76 g
Dolžina podvozja med vijaki

180 ali 195 mm 

 

K2 RADICAL PRO BOA

 

K2 RADICAL PRO BOA

 

Če želite napisati komentar se prijavite ali registrirajte.

Počakaj sekundo...
top