Pasica

KDO JE Z NAMI

Prisotni 15 gostov .

ANKETA

DIMENZIJA KOLES NA MOJIH ROLERJIH?
 
Pasica

TEST ROLERJEV PHUZION 5 POWERSLIDE

IZBIRA ROLERJEV
AddThis Social Bookmark Button

ŠAT - Team je imel prvi v Sloveniji priložnost testirati najnovejše vrhunske rolerje Phuzion 5 man - Powerslide, ki so šele dobro prišli na prodajne police specializiranih trgovin. Rolerji Phuzion 5 man so rolerji namenjeni izkušenim rekreativcem.

Image

Na voljo so v kombinaciji črne in bele barve. Opremljeni so s kolesi 3 x 100 mm in 1x 90 mm kar omogoča zelo nizek položaj noge. Opremljeni so z ležaji ABEC 7 Free Spin, podvozje pa je rezkano iz letalskega aluminija, ki je lažji in daje večjo trdnost ter je pritrjeno na čevelj z dvema vijakoma, ki sta 195 mm narazen, kar tudi omogoča nižjo pozicijo noge. Sam čevelj odlikujejo še 3D Ventilation sistem, ki omogoča odlično zračenje, Torsion Bar sistem, ki omogoča izredno trdno osnovo čevlja, kar pripomore k boljšemu prenosu energije pri odrivu, v notranjosti čevlja pa je uporabljen Cool Max material, ki vam zagotavlja odlično počutje.

 

Image

 

Poleg rolerjev dobimo še priročno orodje za menjavo ležajev in nastavljanje rolerja, imbus ključ, krajši vijak za uporabo rolerjev brez zavore in knjižico s kratkimi navodili za nastavitev rolerjev.

 

Image

 

Že samo obuvanje rolerja ima poseben občutek. Noga brez problema zdrsne v roler in sam jezik omogoča dovolj prostora. Zavezovanje rolerja poteka prek dveh zaponk in ene vezalke. Glede na to, da je roler mešanica med hitrostnimi in fitnes rolerjem ni za pričakovati kakšnih samozateznih sponk in vezalk. Tudi pri sami teži rolerja so se potrudili. Treba pa je vedeti, da je pri rolerjih z kolesi premera 100 mm običajno veliko več materiala in to za sabo pripelje tudi več teže.

 

Image

 

Kakor smo že govorili ima roler tudi hitrostno srce, torej je sama konstrukcija čevlja nagnjenja nekoliko naprej. Potrebno je pohvaliti tudi nastavljanje nagiba konstrukcije. Sponke so izdelane precizno in lepo primejo nogo. Na voljo je tudi žepek za hranjenje vezalk.

Sama vožnja je pri rolanju zelo prijetna in tiha. Ležaji tečejo mirno, potrebno jih je samo vpeljati kakor pri vseh novih rolerjih. Pri samem odrivu rolerji pokažejo pravo moč saj sem imel občutek, da pri odrivu kar dodajo neko energijo. Največ točk bi rolerju dodal prav pri stabilnosti, saj glede na velikost koles res ne obremenjujejo noge.

Torej po mojem mnenju je glede na ceno Phuzion 5 man letos zagotovo roler, ki nudi največ.

Potrebno je vedeti, da je Powerslide eden izmed največji proizvajalec rolerske opreme na svetu. Na leto izdela preko 80 različnih modelov rolerjev.

 

+dobra stabilnost

+hitrost

+obuvanje

+žepki

+lep izgled

+vrhunska izdelava

+nizka cena

+možnost nastavitev čevlja

 

 

-obraba zavore

-zaradi velikega povpraševanja so rolerji težje dobavljivi

 

 

 

Image

Image

Image

 

Če želite napisati komentar se prijavite ali registrirajte.

Počakaj sekundo...
top